Duschrum introduktion

Integrerat duschrum En ångfri genereringsenhet bestående av en sprinkler, en duschhölje, en duschskärm, en toppöverdrag, en bottenfat eller ett badkar. Den grundläggande strukturen i duschrummet är chassit och staketet.
Chassiet är mestadels tillverkat av diamant, akryl, glasstål och så vidare. Måtten varierar i storlek.Stängselramen är mestadels gjord av aluminiumlegering, det yttre lagret besprutas och det är inte rostat eller rostat. Staketet är utrustat med PS-plastplatta, FRP-platta eller härdat glasdörr och förkromat handtag för enkel åtkomst. Det lyxiga duschrummet styrs av dator med surfing, ryggmassage, ånga, vattenfallkran, badspegel etc., samt belysning, musik och andra funktioner.

Pinghu Cicco Sanitary Ware Co, Ltd är en professionell tillverkare av badrumsprodukter, såsom duschkabinetter, duschkabiner, massagebadkar och så vidare. Vår fabrik har egna verkstäder för aluminium och ABS, och våra produkter har CE- och RoHS-certifieringar. Vi har 3 verkstäder som täcker en yta på över 5, 000 kvadratmeter med mer än 10 produktionslinjer. Vi kan producera 100 uppsättningar duschkabiner, 5 00 uppsättningar duschkabinetter, 20 uppsättningar massagebadkar och badrumsskåp varje dag ...